Klimaatregeling 'done right'

Regelt per ruimte Eenvoudige installatie Meer comfort tegen lagere kosten

layout styles

Klimaatregeling per ruimte

iotta biedt een nauwkeurige, persoonlijke temperatuurregeling per ruimte.

De temperatuur, de luchtkwaliteit en de aanwezigheid van mensen worden continu per ruimte gemonitord. Op basis hiervan worden radiatoren, vloerverwarming en airconditioning automatisch geregeld.


Slimme regeling

iotta detecteert of een ruimte (nog) in gebruik is en stopt automatisch met verwarmen van die ruimte als dat kan.

iotta voorspelt op basis van gebruikspatronen of een ruimte weer gebruikt gaat worden en verwarmt die ruimte op tijd weer voor tot exact de juiste temperatuur.

layout styles

layout styles

Volledige controle

Volledige controle, voor iedereen. Of je nu verhuurder, huurder, kantoorgebruiker, hotelgast of installateur bent, iotta levert voor elk type gebruiker op maat gesneden toegang. Je kunt het systeem bedienen via de computer, smartphone of met onze eigen touch-wandbediening.


Eenvoudige plaatsing

iotta kan snel en zonder overlast worden aangebracht. Er is geen bedrading nodig en in veel gevallen ook geen loodgieterswerk. Het is daarom uitermate geschikt voor installatie op bestaande installaties (retrofit).

Ook in gebouwen die zich minder goed lenen voor bouwkundige ingrepen, zoals monumentale panden, kan iotta uitstekend worden toegepast.

layout styles

layout styles

Meer comfort

Vandaag de dag is in veel gebouwen de klimaatbeheersing centraal geregeld. Als gebruiker heeft u slechts beperkt de mogelijkheid tot het regelen van uw eigen klimaat, als die mogelijkheid er al is.

iotta levert nauwkeurige persoonlijke klimaatregeling per ruimte. Of u nu overwerkt of als enige aanwezig bent in een schoolvakantie, wij garanderen het juiste, persoonlijke klimaat. Altijd.


Automatische besparing

Stop met verwarmen en koelen van ruimtes waar dat niet nodig is.

Dat klinkt misschien logisch, maar toch blijkt dat dit in het overgrote deel van de gevallen niet (voldoende) gebeurt. Wist u bijvoorbeeld dat bijna de helft (48%) van alle werkplekken tijdens kantooruren niet gebruikt worden? Gek toch, dat wel alle ruimtes gewoon verwarmd worden?

Dit probleem lost iotta op met moderne techniek bestaande uit een netwerk van sensors in combinatie met onze slimme software. In veel gevallen leidt dit tot een realistisch besparingspotentieel van zo'n 20%!

layout styles