Binnenklimaatmeting

Meten van werk-, leer- of leefklimaat Temperatuur, CO2, luchtvochtigheid En nu ook fijnstof Voor een vaste prijs per maand

Ken uw binnenklimaat

Het binnenklimaat heeft invloed op werk- en leerprestaties. Controleer uw klimaatsystemen. Valideer gebruikersklachten. En optimaliseer het binnenklimaat met gerichte maatregelen. Wij meten het binnenklimaat als dienst en leveren u de data.

layout styles

Inzicht

Het continu meten van het werk-, leer- of leefklimaat geeft u belangrijke inzichten. Hoe snel loopt de CO2 op in uw vergaderruimte of klaslokaal? Wat is het verschil in prestatie van uw klimaatsysteem aan de noord- en zuidzijde van uw gebouw? Kan de ventilatie omlaag om geluidsoverlast te verminderen?

Sensoren

Onze klimaatsensoren meten de belangrijkste kenmerken van het binnenklimaat: temperatuur, CO2, relatieve luchtvochtigheid en licht. Daarnaast is het mogelijk fijnstof, geluid en VOC toe te voegen. De klimaatsensor kan gecombineerd worden met onze aanwezigheidssensor.

De sensoren zijn volkomen draadloos. Ze zijn snel te plaatsen zonder schade te maken aan de ondergrond.

layout styles
layout styles

integratie met uw systemen

De verzamelde data wordt pas echt waardevol in uw systemen voor gebouwbeheer, facilitair management of data analyse. Wij zorgen voor de integratie met uw systemen.

Voor analyse van uw binnenklimaat en bezetting raden wij de diensten aan van QwikSense.

Zonder zorgen

We leveren u een complete dienst. We plaatsen en beheren de sensoren. We bewaken continu of ze nog goed werken. En we lossen problemen direct en vanzelf op, ook bij u op locatie. En dit alles voor een vaste lage prijs per jaar per sensor.

We noemen dit Sensing as a Service. Lees er hier meer over.