Aanwezigheidsmeting

De beste aanwezigheidsmeting ever as a Service Wij regelen alles

Aanwezigheidsmeting as a service

Wij leveren aanwezigheidsmeting als dienst: Sensing as a Service. Voor een vast bedrag per ruimte of werkplek leveren wij u real time data over de bezetting van uw gebouw.

Wij zorgen voor de plaatsing, de datalevering, storingsopvolging en integratie. Aanwezigheidsmeting zonder zorgen!

layout styles

Hoogste nauwkeurigheid

Onze aanwezigheidsmeting onderscheid zich in nauwkeurigheid. Met minder dan 0,5% false readings is de data voldoende betrouwbaar om als sturing gebruikt te worden.

Bijvoorbeeld om de klimaatregeling aan of uit te schakelen. Of de verlichting. Maar ook om langere termijn beslissingen te nemen. Kan ik met minder flexplekken af? Heb ik voldoende vergaderruimte?


integratie met uw systemen

De verzamelde data wordt pas echt waardevol in uw systemen voor gebouwbeheer, facilitair management of data analyse. Wij zorgen voor de integratie met uw systemen.

Voor analyse van uw binnenklimaat en bezetting raden wij de diensten aan van QwikSense.

layout styles

layout styles

Per ruimte of werkplek

We kunnen aanwezigheid meten per ruimte of per werkplek. Per ruimte is geschikt voor het maken van heatmaps en voor het sturen van verwarming en verlichting.

Met aanwezigheidsmeting per werkplek verkrijgt u gedetailleerd bezettingsoverzicht van het aantal personen per een ruimte en het gebruik per bureau over tijd.