Beschikbare metingen

Onderstaande metingen zijn d beschikbaar
Daarnaast is het mogelijk vrijwel elke ander meting te implementeren.
Informeer naar de mogelijkheden.

NIEUW!

Ventilatiemeting

Zie in één oogopslag of de luchtkwaliteit op orde is en monitor het effect van uw ventilatiemaatregelen. Onze nieuwste sensor geeft met licht- en geluidsignalen directe feedback over de luchtkwaliteit.

MEER INFO

WAT IS INBEGREPEN?

Sensing as a Service

We leveren u een complete dienst.
Lees hier wat is inbegrepen.

Sensoren

Wij plaatsen state-of-the-art draadloze sensoren. Ze zijn ultra low power en gaan hun leven mee op hun batterij. U hoeft ze niet te kopen, wij leveren ze als onderdeel van onze dienst. Zo blijven ze onze zorg.

Infrastructuur

Wij zorgen ervoor dat de metingen van de sensoren  uitgelezen worden. Wij regelen de daarvoor benodigde ontvangers, die sturen de meetgegevens live door naar ons cloud platform.

Dashboard & Integratie

Wij zorgen ervoor dat uw meetgegevens komen waar u ze nodig heeft. In het formaat en de leverwijze die u kiest. In realtime en veilig. U kunt de meetdata inzien op ons dashboard en wij integreren met uw systemen.

Plaatsing

Wij regelen de plaatsing voor u. De plaatsing van ons sensornetwerk is snel, eenvoudig en behoeft geen installatiewerk. De draadloze sensoren zijn vrij plaatsbaar en kunnen ook eenvoudig verplaatst worden.

Monitoring & Onderhoud

Storingen in onze techniek worden direct gesignaleerd en automatisch opgelost. Ook als we hiervoor moeten langs-komen: onze landelijke dekkende servicedienst is snel ter plaatse. Zo heeft u er geen omkijken naar.

Veilig en van u

De meetdata is en blijft uw eigendom. Wij delen uw data niet met anderen. Wij gebruiken uw data niet voor andere doeleinden. We bewaren uw data niet als u dat niet wilt. Als we de data wel voor u bewaren dan doen we dat veilig.

Heeft u interesse of vragen?

Neem gerust vrijblijvend contact op.

CONTACT